DierenDating (12)

Hee rooie kanjer! Mijn ras is hond, mag dat ook? En mijn levensmotto is altijd al: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd ja toch niet dan! Altijd maar die chagrijnige koppen overal, dat heb toch nergens voor nodig of wel soms. Hee, zullen we anders vanmiddag al ff vrijblijvend snuffelen bij de fontein? Kunnen we misschien meteen de rest van de dag sámen keten! ;-D Enne… als het níet klikt, even goeie vrienden hoor! Daar zit ik helemaal niet mee want ik zit nooit nergens mee! ;-D

Hoihoi

Goof

Goof reageerde op het olijke oproepje van DierenDating (11)

Klik voor meer gevalletjes van DierenDating op: Nieuw: DierenDating!

DierenDating (2)

DierenDating (3)

DierenDating (4)

DierenDating (5)

DierenDating (6)

DierenDating (7)

DierenDating (8)

DierenDating (9)

DierenDating (10)    

Lees ook:DierenDating (11)
Lees ook:DierenDating (13)
Lees ook:DierenDating (8)
Lees ook:DierenDating (9)
Lees ook:DierenDating (6)

Eén reactie op “DierenDating (12)

  1. maxje

    hoi goof mijn naam is maxje een maltezerleeuwtje ik woon bij mijn vrouwtje angelique ik ben 9 jaar mijn vrouwtje 41 jaar zou je het leuk vinden om mij te e/mailen dan kan ik een foto sturen, ik hou van speeltjes de ogen er uit halen dat mag van mijn baasje en mijnkroel groetjes van maxje en angelique

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.