DierenDating (10)

Juffrouw, 

Surfend over het Wereld Wijde Web, stuitte ik gisteravond laat op uw profieltje, dat mij ten diepste trof. Met name uw bijgevoegde portret liet mij vannacht niet los, waardoor ik mij genoodzaakt zie u langs deze onsympathieke weg te verzoeken om een rendez-vous met ondergetekende. Volgaarne zou ik mijzelf op korte termijn aan u willen voorstellen, want naar het zich laat aanzien hebben wij een zelfde achtergrond en delen wij dezelfde interesses. Langharige rassen bekoren mij evenmin, en met kruisingen houd ik mij al helemaal niet op. Het is zoals u zegt: onder ons soort honden is grootte uiteindelijk van geen enkel belang!

Ik kijk reikhalzend uit naar uw antwoord.

Geheel de uwe,

Hendrik.

 

Hendrik reageerde op de annonce in DierenDating (9)

Klik voor meer gevalletjes van DierenDating op:

Nieuw: DierenDating!

DierenDating (2)

DierenDating (3)

DierenDating (4)

DierenDating (5)

DierenDating (6)

DierenDating (7)

DierenDating (8)

Lees ook:DierenDating (9)
Lees ook:DierenDating (12)
Lees ook:DierenDating (13)
Lees ook:DierenDating (11)
Lees ook:DierenDating (7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.