John Stoop ook genekt door hitte bij Rotterdam marathon?

Poeh, een hoop uitvallers door de zomerse temperaturen vandaag tijdens de Fortis Rotterdam Marathon! Wat ik me nu vooral afvraag is: hoe zou het de 46-jarige John Stoop vandaag zijn vergaan, de man die in 1997 van de ene op de andere dag blind werd door trombose, een aantal jaren flink in de morele lappenmand zat en die nu, samen met zijn blindengeleidehond Escha, de marathon van Rotterdam zou lopen…


Om half drie vanmiddag besloot de organisatie de Rotterdam Marathon te staken. Er waren 26 deelnemers onwel geworden en naar het ziekenhuis afgevoerd. De meesten waren oververhit of uitgedroogd, twee mensen zijn behandeld voor hartklachten. Hopen maar dat het John en Escha beter is vergaan… 

Lees ook:Chemotherapie bij dieren een stap te ver?
Lees ook:Shock! Dierenrechtenorganisatie dood dieren van donaties!
Lees ook:Oostenrijkse katten ook besmet met vogelgriep
Lees ook:Verwarde man steekt politiehond neer
Lees ook:Dierenbezoek in ziekenhuis Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.