Britse oma wordt aangeklaagd wegens bijtende pitbull

Op nieuwjaarsdag is een Brits vijfjarig meisje doodgebeten door een Pitbull, ze stierf aan ernstige hoofd- en nekwonden. Dit drama vond plaats in het huis van de 46-jarige oma van het meisje. De oma heeft nog geprobeerd de pitbull van het meisje af te trekken, maar werd daarbij zelf ook zelf in haar armen gebeten. De oma wordt nu door het Britse gerechtshof beschuldigd van doodslag. Ze had volgens de aanklagers beter op moeten letten. De eigenaar van de hond (een oom van het meisje) is ook aangeklaagd omdat pitbulls in Groot-Brittannië helemaal niet meer mogen worden gehouden. De hond is afgemaakt.

Lees ook:Bijtende Haagse pitbull wordt afgemaakt
Lees ook:Pitbull Cookie krijgt twee weken uitstel van executie
Lees ook:De hoogste tijd voor een nieuwe stelling
Lees ook:Verwarring op Telegraaf,nl; “moeilijk he lezen!”
Lees ook:Demonstratie in Groningen om pitbull Cookie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.