Maleisische speurhonden vinden illegale dvd’s

De Maleisische overheid heeft twee zwarte labradors afgericht voor het opsporen van illegale dvd-tjes. Dankzij het noeste speurwerk van deze viervoeters vond de Maleisische politie het afgelopen weekend een grote partij van 150.000 illegale dvd’s in een verborgen opslag. Dit is al de tweede grote vangst die door Lucky en Flo mogelijk is gemaakt. Eerder al vonden ze een partij met een marktwaarde van 3 miljoen dollar, de waarde van de laatste partij dvd’s is ongeveer 430 duizend dollar. Na een anonieme tip ging de politie kijken, maar vond niks op de bewuste locatie. Pas toen Lucky en Flo werden ingezet, werd een geheime bergplaats ontdekt. Volgens de lokale media zijn de dvd-criminelen zó boos, dat ze een prijs op de koppen van de speurhonden hebben gezet.  

Lees ook:New Yorkse huisdieren reizen voortaan per taxi
Lees ook:Speurhonden oefenen met lijkcapsules
Lees ook:Katten verdronken door eigenaar
Lees ook:Husky bijt baby dood
Lees ook:Wie deze vermiste hond vindt, krijgt 20.000 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.