Slecht nieuws: dierenambulance Rotterdam nagenoeg failliet

De dierenambulance in Rotterdam is nagenoeg failliet. Ze stevent af op een faillissement omdat de ambulance in de afgelopen twee jaar veel geld heeft moeten betalen aan twee vaste krachten voor hun aanvullende loon.

Daarom zijn deze twee personen helaas ontslagen. Als gevolg hiervan zullen heel veel Rotterdamse dieren in ‘de kou’ blijven staan. Met andere woorden; dit gaat dierenlevens kosten! Want wie gaat die arme, zieke beestjes nu ophalen?

De ambulance vreest voor haar bestaan omdat ze teerde op de vaste krachten, die werkten namelijk altijd, in de zomer en in de winter. Vrijwilligers komen wanneer ze zin hebben, dat is niet genoeg voor de dierenambulance.

Ze hebben nu een euro-sponsoractie op touw gezet in de hoop daarmee hun zaakje nog te redden. Maar ze zien het somber in. Er zijn nu nog slechts vijf vrijwilligers en een chauffeur die ook betaald wordt. Gevreesd wordt voor zijn baan.

Mensen, dit is ernstig nieuws! Iedereen die wat geld kan missen, of goede ideeen heeft voor de ambulance, laat van je horen! Dit mag toch niet echt gebeuren?!

bron en foto: www.ad.nl

Lees ook:Kat Frodo moet dure operatie ondergaan om te overleven
Lees ook:Katten verdronken door eigenaar
Lees ook:Enorm verwaarloosde dalmatiër gevonden in Rotterdam
Lees ook:Gemeente Meijel wil hondenbelasting invoeren
Lees ook:Honden voor dood achtergelaten op onbewoond eiland

5 reacties op “Slecht nieuws: dierenambulance Rotterdam nagenoeg failliet

 1. Miranda

  Dat is heel erg als dit te kosten gaat van dierenlevens

  We moeten nu met ze allen helpen

  Wie wil helpen kan bellen 010-4321105

  en wie ideeen heb kan mailen [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 2. Linsey

  Goed idee miranda, hopelijk komen er veel reacties! Die kunnen ze daar wel gebruiken!

    /   Beantwoorden  / 
 3. esther

  vervelend de overheid zou meer geld vrij moeten maken voor deze instanties.. ik denk dat we ook bij hun moeten zijn

    /   Beantwoorden  / 
 4. CHRISTINA

  Wat is dit nu?Kunnen ze tegenwoordig geen dier meer helpen uit liefde?Moet er weer geld op de planken komen?Ik wisrt het wel als ik daar bij jullie had gewoont had ik het voor niets gedaan.Jammer dat het zo moet gaan??!!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. esther

  tja normaal bestaat de dierenamubulance uit vrijwligers… ook ik heb het gedaan.. maar als je soms ziet wat belachelijke raare eisen ze stellen aan iemand.. ik ben toen der tijd afgewezen omdat ik niet maatje 36 had… en daarna ergens anders omdat ik 22 was en minimaal 25 moest zijn

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.