De vogels verlaten het nest

…Maar op een gegeven moment zijn het geen baby’s meer en wordt het tijd voor het echte werk. Ze zijn nu een paar keer aan het riempje wezen rondneuzen en vooral Marcus vindt de beperkingen in vrijheid duidelijk wel mooi geweest. Ze willen in bomen klimmen (want als je dat doet met riem, zet het baasje je gewoon weer van een meter hoogte op de grond), vogels vangen en ruzie maken.

En daar gaat ie dan…
Onze beestjes blijken sterk aan huis gebonden en we kunnen ze bijna overal volgen, de eerste dag. En ook na een paar dagen lijken ze te denken “ff af en toe mijn kopje laten zien, tussen het eenden opjagen door, dan weet het vrouwtje dat alles goed is”.

Het buiten spelen heeft trouwens nog een voordeel. Door hun vermoeidheid na een volle dag ravotten tollereren ze elkaar zowaar. Die foto was overigens één keer en nooit weer, want ook de enge wereld van buiten, went met de tijd.

Lees ook:De nachten van kater Dirk (2)
Lees ook:Nog een stelling voor vandaag!
Lees ook:Binnenpret
Lees ook:Katten zijn hun leven niet zeker in Roermond!
Lees ook:De echte haters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.