Hondenpoep-ruzie, met dodelijke afloop

Na een ruzie over hondenpoep tussen twee bejaarden, is één van de mannen overleden. De twee buurmannen hielpen regelmatig bij het schoonhouden van het grasveldje voor hun appartementencomplex in Düsseldorf. Tot ergernis van de een, kieperde de andere man de drollen uit het tuintje steeds op het trottoir en het fietspad.

Er Brak ruzie uit en na wat duwen ging één van de mannen thuis een spuitbusje traangas halen. Hij spoot zijn belager, die met een hark om zich heen sloeg, in het gezicht. De bespoten man (69) zakte ineen en stierf. Uit onderzoek bleek dat hij aan inwendige bloedingen was bezweken, meldden Duitse media.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/4129464/__Dodelijke_ruzie_om_hondenpoep__.html?p=13,2

Lees ook:Hondenpoep? Gooi ermee!
Lees ook:Ook wel eens ruzie om de hond? Zij vlogen elkaar letterlijk in de haren!
Lees ook:14-jarige mishandelt kat op YouTube
Lees ook:Opmerkelijk!; meisje (3) opgevoed door hond
Lees ook:Vechtpartij in Etten-Leur door loslopende hond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.