Zin in een parttime hond?

Een hond neem je niet zomaar, daar denk je -als het goed is- eerst lang en breed over na. Het heeft namelijk geen enkele zin om oneerlijke antwoorden te geven op vragen als: heb ik tijd en puf om hem elke dag minimaal drie keer uit te laten? Of: is mijn woning geschikt voor een hond? En als je (allebei) een volledige baan hebt, dan is het natuurlijk ook geen goed idee om een hond te nemen. 

Voor mensen die om dit soort redenen geen hond kunnen nemen is er een interssante website: http://www.citydog.nl/ Hier kun je in contact komen met mensen die al een hond hebben, maar de zorg voor hun dier graag willen delen met iemand anders. Ideetje?

Lees ook:Huisdierentest Dierenbescherming vernieuwd!
Lees ook:Ik heb een hond genomen omdat… (5)
Lees ook:Ik heb een hond genomen omdat… (6)
Lees ook:sokkendief actief!
Lees ook:Ik heb een hond genomen omdat… (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.