Oproep; wil jij ook op tv in het programma Dierz?

Vandaag even een heel ander berichtje dan anders; namelijk een oproep!

Heb jij altijd al op tv willen komen, dan is dít je kans.
Ik ben kort geleden benaderd door de redactie van Dierz, een nieuw tv programma over huisdieren. Wat zij graag wouden, was dat ik mijn lezers en baasjes van huisdieren de volgende oproep voorlegde:


Voor het programma Dierz zijn zij op zoek naar kattenbaasjes, die een onzindelijke kat hebben. Dus doet jouw kat regelmatig zijn behoefte naast de kattenbak, of op andere vervelende plekken en lijkt het je leuk om op tv advies te krijgen over dat onderwerp, ga dan gauw naar http://www.dierz.nl/kat/article252862.ece/gezocht-kattenbaasjes en reageer!

Denk je nou; ‘mijn kat is zo zindelijk als wat’, dan valt misschien de tweede oproep onder jouw categorie huisdieren. Dierz is namelijk ook op zoek naar baasjes van twee katten, die elkaar constant in de haren vliegen. Kunnen jouw katten elkaar niet uitstaan? Omdat ze bijvoorbeeld pas later bij elkaar zijn komen wonen, omdat het leeftijdsverschil merkbaar is, of omdat ze gewoon een compleet ander karakter hebben, ga dan ook naar http://www.dierz.nl/kat/article252862.ece/gezocht-kattenbaasjes en stuur de redactie een berichtje!

Wie weet zie jij jezelf binnenkort terug op tv!

Lees ook:Elke week 370 000 kijkers!
Lees ook:Hond en kind te combineren?
Lees ook:DierZ in teken van Bo!
Lees ook:Dierenbescherming schrikt zich rot!
Lees ook:Katten verplicht gechipt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.